"Київенерго" просить Порошенка втрутитися у конфлікт із "Нафтогазом"

Вівторок, 5 липня 2016, 15:47

Трудовий колектив ПАТ "Київенерго" звернувся до Президента України Петра Порошенка з проханням врегулювати ситуацію з блокуванням роботи компанії внаслідок арешту рахунків Державною виконавчою службою.

Про це "Укрінформу" повідомили у прес-службі компанії.

"11-тисячний трудовий колектив ПАТ "Київенерго" звернувся до Президента України Петра Порошенка з проханням врегулювати ситуацію з блокуванням роботи компанії внаслідок арешту рахунків Державною виконавчою службою, накладеного через штрафні санкції НАК "Нафтогаз України" за вже погашені борги за паливо", - йдеться у повідомленні.

"Київенерго" нагадало, що станом на сьогодні робота енергокомпанії зупинена: не ведеться підготовка теплового та електричного господарства до зими, запаси матеріалів для усунення аварій на мережах та обладнанні майже вичерпано.

Реклама:

Нагадаємо, були заблоковані рахунки ще 104 українських теплокомуненерго.

Загальна сума нарахованих НАК "Нафтогаз України" штрафів перевищує 10 млрд грн, з яких 4,4 млрд грн знаходяться у виконавчому провадженні.

Рахунки "Київенерго" були вдруге заарештовані в травні, і за цей час з них примусово списано понад 50 млн грн. Починаючи з середини червня, компанія працювала на аварійних запасах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: