В Індії випустять смартфон вартістю 7 доларів

Середа, 17 лютого 2016, 14:15

Індська компанія Ringing Bells випустить смартфон Freedom 251 вартістю сім доларів (500 рупій).

Про це, з посиланням на індійське видання The Hindu повідомляє "N+1".

Точні технічні характеристики телефону Freedom 251 не повідомляються, проте короткий перелік деяких параметрів моделі доступний на порталі PhoneRadar.

Імовірно, смартфон буде мати екран діагоналлю 2,4 дюйма з роздільною здатністю 240 × 176, працювати гаджет буде від батареї на 1450 міліампер-годин. У телефоні буде встановлена 0,3-мегапіксельна камера.

Реклама:

Freedom 251 підтримує Bluettoth 4.0, не підтримує 3G і оснащений роз'ємом microUSB. У конструкції передбачена можливість розширення обсягу вбудованої пам'яті за допомогою microSD карти (до восьми гігабайт) і два слота для SIM-карт.

Портал Gizchina зазначає, що середня ціна найдешевших індійських і китайських смартфонів становить близько 10 доларів США, тому новий телефон, мабуть, буде найдешевшим смартфоном у світі.

Раніше, в 2009 році, в Індії також почали виробляти найдешевший в світі серійний автомобіль Tata Nano. Машина виробництва Tata Motors поступила в продаж влітку 2009 року за ціною сто тисяч рупій, що становило на момент початку продажів близько двох з половиною тисяч доларів США.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: