"Київстар" в 10 разів знизив тарифи на інтернет в роумінгу

Четвер, 17 грудня 2015, 10:16

"Київстар" знизив тарифи на послугу "Вільний Роумінг", а також змінив і розширив тарифні зони.

Про це пише watcher.

Так, у 22 країнах Європи - Німеччині, Польщі, Угорщині, Великобританії, Туреччині, Іспанії та інших - вартість дзвінків знижена вдвічі до 2 гривень за хвилину, а вартість 1 Мб інтернету в 10 разів - до 0,35 гривні.

Як наголошується, з 18 грудня 2015 року до 29 лютого 2016 року діятимуть спеціальні умови послуги "Вільний Роумінг" від Київстар. За умовами акції знижені тарифи на дзвінки, інтернет та SMS в роумінгу у 32 країнах.

Реклама:

Крім того у декілька разів знижені тарифи на послугу "Вільний Роумінг" у 22 країнах, які увійшли до першої тарифної групи.

Серед них: Австрія, Німеччина, Польща, Франція, Албанія, Болгарія, Великобританія, Угорщина, Греція, Ірландія, Іспанія, включно із Канарськими островами, Кіпр, Мальта, Нідерланди, Португалія, Румунія, Словенія, Словаччина, Туреччина, Хорватія, Чорногорія та Чехія, котрі раніше були у другій, більш "дорожчій" зоні.

Також у першій групі вже перебувають Вірменія, Грузія, Італія, Казахстан, Киргизстан, Росія, Таджикистан, Узбекистан.

До другої групи додані 10 країн: Австралія, Боснія і Герцеговина, Індія, Камбоджа, Катар, Китай, Малайзія, Македонія, Сербія, Сінгапур.

Раніше у цих країнах діяли звичайні роумінг-тарифи. Окрім вищезгаданих держав, у цій зоні вже присутня 21 країна.

Абоненти "Київстар" можуть телефонувати тут за тарифом від 4 грн/хв., користуватися інтернетом - від 3 грн/Мб, а відправляти SMS за тарифом від 1,50 грн за повідомлення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: