Кабмін заборонив вантажоперевезення в Крим

Понеділок, 23 листопада 2015, 15:00

Уряд України тимчасово забороняє переміщення вантажних потоків на адміністративному кордоні між Україною і Автономною Республікою Крим.

Відповідне рішення було ухвалене в понеділок, 23 листопада, на позачерговому засіданні уряду, передає прес-служба Кабінету міністрів.

Яценюк доручив Кабінету міністрів на чолі з Міністерством економічного розвитку і торгівлі України, відповідно до закону, підготувати проект розпорядження уряду про конкретний перелік товарів, робіт і послуг, які можуть постачатися до АР Крим, і ввести відповідний перелік товарів.

"Для того, щоби такий перелік товарів відповідав інтересам України в першу чергу, пропоную залучити Меджліс кримськотатарського народу до того, щоби таке рішення враховувало інтереси в тому числі нашого братнього кримськотатарського народу", - підкреслив Глава Уряду.

Реклама:

Раніше президент Петро Порошенко запропонував Кабміну вивчити можливість припинення вантажного автомобільного й залізничного сполучення, а також товарообігу з окупованим Кримом в обидва напрями.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: