"Приватбанк" Коломойського продає непрофільні активи в Грузії

Середа, 8 липня 2015, 14:59

"Приватбанк", найбільший комерційний банк України, виставив на електронний аукціон непрофільний актив у Грузії - майновий комплекс автомобільного ринку.

Про це повідомив гендиректор групи "Руставський авторинок Autopapa" Євген Устинов, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, мова йде про продаж всього майнового комплексу.

Зокрема, на торги виставлені 100% частки в ТОВ "Мікадо - Грузія" (земельна ділянка та розміщені на ній будівлі та споруди), ТОВ "Руставський авторинок" (комерційний об'єкт і компанія з управління їм), ТОВ "Руставі-термінал плюс" (операційне управління митною зоною), ТОВ "Руставі-комфорт" (готель і об'єкти громадського харчування).

Реклама:

Початкова (мінімальна) вартість становить 30 млн доларів, крок аукціону встановлений у розмірі 100 тис. доларів. Аукціон завершиться 31 липня.

"Ми розглядаємо всі можливі варіанти - як продаж часток компанії, якщо це буде нам вигідно, так і повне відчуження об'єкта", - заявив Устінов.

При цьому він зазначив, що рішення "Приватбанку" про винесення на аукціон свого непрофільного активу в Грузії обумовлено тим, що банк планує сконцентруватися тільки на своїй основній діяльності, як в Україні, так і за її межами.

Між тим, раніше повідомлялося, що в лютому 2015 Банк Грузії, найбільший комерційний банк країни, завершив купівлю 100% акціонерного капіталу грузинського Приватбанку, дочірньої структури найбільшого українського Приватбанку.

Вартість покупки становила 45,6 млн доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: