Яценюк обіцяє закрити питання тарифів через тиждень

П'ятниця, 5 червня 2015, 11:35

Прем'єр Арсеній Яценюк пообіцяв, що результати міжнародного аудиту тарифів на комунальні послуги та газ будуть готові через тиждень.

Про це він заявив на годині запитань до уряду в парламенті.

"Ми завершимо аудиторську перевірку ціноутворення тарифів чотирма найбільшими світовими аудиторськими компаніями на кінець наступного тижня", - запевнив Яценюк.

Прем'єр запропонував спікеру Володимиру Гройсману після отримання звіту аудиторів запросити у Раду "уряд, Нацкомісію з регулювання енергетики, "Нафтогаз", якщо погодяться аудитори, то і їх".

Реклама:

"Роздамо звіт кожному народному депутату і знімемо будь-які політичні питання економічними відповідями на те, як утворювались тарифи", - заявив Яценюк.

Як відомо, прем'єр Арсеній Яценюк у Верховній Раді заявляв, що цене уряд встановлює тарифи, а Нацкомісія з регулювання в енергетиці і пообіцяв провести аудит тарифів у найбільших світових компаній.

Він також дорікнув Тимошенко, що вона на телебаченні "показує різніграфіки" про ціноутворення тарифів, які не відповідають дійсності.

У той же час "Батьківщина" вимагатиме від Генпрокуратурипритягнення до відповідальності осіб, відповідальних за встановлення цін на комунальні тарифи.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: