СБУ затримала рекордну партію героїну - 500 кілограмів

П'ятниця, 12 червня 2015, 17:18

Служба безпеки України спільно з іноземними спецслужбами провела масштабну спецоперацію, в результаті якої вилучено 500 кілограмів героїну (приблизно 1,5 млн доз), орієнтовна вартість якого на "наркоринку" становить майже 1,4 млрд гривень.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Таким чином було викрито стійкий транзитний канал контрабанди героїну з Близького Сходу до країн ЄС (Іран-Туреччина-Україна-Польща)", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Як зазначається, до складу транснаціонального організованого злочинного наркоугруповання, що ліквідовано за сприяння Державної прикордонної служби та Державної фіскальної служби, входили: організатор - громадянин однієї з європейських країн та п’ять громадян України.

Фото прес-служба СБУ

"Півтонни героїну прибули в Україну через митний пост "Іллічівськ" Одеської митниці на поромі "Cheng A" у вантажівці з рулонами гідроізолюючого бітуму. Для зручності - рулони з наркотиком були спеціально промарковані", - повідомили у СБУ.

 Фото прес-служба СБУ

"Наркоділки намагалися переправити його з України до Польщі через митний пункт пропуску "Ягодин". Затримана партія є рекордною для України за всю її історію", - повідомляє прес-служба.

 Фото прес-служба СБУ

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: