У Ахметова не чули про націоналізацію "Укртелекома"

Середа, 11 лютого 2015, 15:41

ПАТ "Укртелеком" не отримувало офіційних документів і повідомлень про "націоналізацію" майна компанії в окупованому Криму і не бачить жодних правових підстав для такого рішення.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Як наголошується, в даний час оператор намагається з'ясувати причини, що призвели до ситуації, що склалася.

"Офіційна позиція компанії буде надана за підсумками з'ясування всіх обставин. Проте вже зараз очевидно, що в останні дні з боку "влади" Криму були зроблені навмисні кроки, спрямовані на захоплення приватної власності ПАТ "Укртелеком", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

У компанії зазначили, що протягом 2014-2015 років в умовах відсутності чіткої правової системи ведення бізнесу на півострові, Кримська філія ПАТ "Укртелеком" сумлінно виконувала свої зобов'язання перед клієнтами, забезпечуючи їх послугами зв'язку.

"Сподіваємося, що "влада" Криму розуміє соціальну складову доступу жителів півострова до послуг зв'язку і враховує ризики, які несе за собою дестабілізація роботи такого великого телекомунікаційного оператора як "Укртелеком", - підсумували в компанії.

Раніше повідомлялося, що самопроголошена Держрада анексованого Криму націоналізувала майно кримської філії компанії "Укртелеком".

Нагадаємо, компанія "Укртелеком" належить українському олігарху Рінату Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: