НБУ вирішив ліквідувати Актив-Банк та Терра Банк

Четвер, 25 грудня 2014, 20:24

Національний банк прийняв рішення відкликати банківську ліцензію та ліквідувати ПАТ "Терра Банк" та ПАТ ТБ "Актив-Банк".

Про це повідомляє прес-служба фонду гарантування вкладів.

"Відповідно до постанови Правління НБУ, виконавчою дирекцією Фонду прийнято рішення "Про початок процедури ліквідації ПАТ "КБ "Актив-банк" та призначення уповноваженої особи Фонду на ліквідацію банку", - йдеться у повідомленні.

Уповноваженою особою Фонду на ліквідацію фінустанови призначено Олександра Шевченка строком на 1 рік з 24 грудня 2014 року по 23 грудня 2015 року включно.

Реклама:

"Відповідно до постанови Правління Нацбанку виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів прийнято рішення "Про початок процедури ліквідації ПАТ "Терра Банк" та призначення уповноваженої особи Фонду на ліквідацію банку", - повідомляє прес-служба.

Уповноваженою особою Фонду на ліквідацію банку призначено Юрія Ірклієнка строком на 1 рік з 24 грудня 2014 року по 23 грудня 2015 року включно.

Нагадаємо, 3 вересня 2014 року, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів тимчасову адміністрацію в "Актив-банк".

Як відомо, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 22 серпня ввів тимчасову адміністрацію в "Терра Банк" строком на 3 місяці, до 22 листопада, на підставі рішення Нацбанку про визнання банку неплатоспроможним.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!