60 АЗС Коломойського не сплатили 14 мільйонів податків - ДФС

Четвер, 27 листопада 2014, 14:53

Державна фіскальна служба України виявила схему несплати податків більш ніж на 60 автозаправних станціях (АЗС) під брендами "Авіас" і ANP (група "Приват") в Сумській області.

Про це повідомив журналістам глава відомства Ігор Білоус, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми перейшли до жорстких заходів. Буквально вчора в Сумах ми заарештували заправки і зараз йдуть арешти співробітників. На жаль, мушу констатувати - це буде продовжуватися", - сказав він.

За даними ДФС, перевірка виявила несплату ПДВ на суму 13,73 млн грн при реалізації паливно-мастильних матеріалів. В ході обшуків на АЗС вилучено 298 тис. літрів ПММ орієнтовною вартістю 4,952 млн грн.

Реклама:

Як повідомлялося, в партнерські мережі "Авіас", які пов'язують з групою "Приват", входить понад 1,6 тисяч АЗС по всій країні.

Станції мережі працюють під брендами ANP, "Укрнафта", "АВІАС плюс", "Петрол-Гарант", "Мавекс", Sentosa Oil, "Юкон Сервіс", Glorius, Rubix, "Балу", "Юкон", "Елін" і ін.

Нагадаємо, "Приват" - найбільша українська фінансово-промислова група.

Власниками групи "Приват" є Геннадій Боголюбов, Ігор Коломойський і Олексій Мартинов. Боголюбов займається банківською стороною бізнесу, а Коломойський - металургійними підприємствами. У групу "Приват" напряму або опосередковано входить понад 100 підприємств в Україні та світі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: