У Канаді за 900 тисяч на продаж виставлене занедбане "містечко"

Неділя, 24 серпня 2014, 12:16

У канадській провінції Британська Колумбія на продаж виставлене "містечко".

Про це повідомив телеканал CTV, пише "ИТАР-ТАСС".

"Бредіан був заснований на початку 1930-х років поряд з золотодобувною шахтою, в ньому жили робітники та їхні сім'ї. У 1971 році шахта закрилася, після чого цей населений пункт покинули всі його жителі", - розповів Джон Лоуренс - ріелтор, який займається його продажем.

За його словами, Бредіан займає 20 га землі і в ньому знаходиться 22 будівлі - житлові будинки, офісні приміщення, бар та магазин.

Реклама:

Агентство нерухомості просить за селище 995 тис канадських доларів (909 тис доларів) і заманює потенційних покупців, розповідаючи їм про "приховані" плюси кинутого поселення.

"Тут відмінна екологія, місцеві гори - прекрасне місце для активних зимових видів спорту, таких як катання на лижах, сноубордах і снігоходах. До найближчого великого міста - Уїстлера - всього дві години їзди, а до Ванкувера - близько чотирьох. До того ж, всі будівлі збереглися в хорошому стані", - розписує красу Бредіана Джон Лоуренс.

"Це буде відмінним місцем для проведення сімейного відпочинку", - вважає він.

Ріелтор додав, що його "щедрою" пропозицією вже зацікавилися близько 30 потенційних покупців, деякі з яких "дуже серйозно налаштовані".

У той же час, експерти по ринку нерухомості вважають, що ціна за кинуте "містечко" дуже висока, тому що на відновлення покинутого більш 40 років тому жителями Бредіана будуть потрібні значні кошти.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: