Найбільший у світі стільниковий оператор розпочав продаж iPhone

П'ятниця, 17 січня 2014, 13:59

China Mobile, яка є найбільшим мобільним оператором в світі за кількістю передплатників, розпочала продаж смартфона iPhone.

Про це пише "Лента.ру" з посиланням на ресурс TechCrunch.

На церемонії в Пекіні був присутній глава Apple Тім Кук. China Mobile запропонувала покупцям iPhone 5s і iPhone5.

Модель 5s з 16 гігабайтами пам'яті обійдеться клієнту безкоштовно, якщо він погодиться на дворічний контракт з China Mobile, за яким щомісяця витрачатиме близько 97 доларів. В іншій версії контракту покупець може заплатити 625 доларів за цю модель, а на місяць витрати на зв'язок становитимуть 31 долар.

Реклама:

У конкурентів China Mobile-China Telecom і China Unicorn - контракти на iPhone дешевше, однак China Mobile надає доступ до швидких мереж TD- LTE, яких поки немає у суперників. Саме на роботу в надшвидких мережах і розрахований iPhone 5s.

Переговори Apple з China Mobile з перервами йшли з 2008 року.

Видання The Wall Street Journal в грудні 2013 зв'язало довгі переговори з небажанням Apple продавати свої смартфони компанії з ненадійними 3G мережами, в той час як China Mobile була незадоволена жорсткими зобов'язаннями продажів iPhone, що вимагала Apple.

За словами Кука, Apple в кінці 2013 року продала на материковому Китаї понад 10,4 мільйона смартфонів.

China Mobile обслуговує близько 750 мільйонів абонентів. Компанія лідирує за цим показником як у себе на батьківщині, так і в усьому світі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: