Samsung інвестує в дослідження 47,2 мільярда

Середа, 15 січня 2014, 14:26

Південнокорейський промисловий концерн Samsung Group заявив, що цього року планує інвестувати в дослідницьку діяльність близько 50 трлн вон або 47 млрд доларів.

Про це пишуть "Весті.Економіка".

Представники Samsung Electronics також відзначили, що в 2014 році компанія розраховує не просто зберегти, але і поліпшити свої ринкові позиції у всіх сегментах, де присутня продукція вендора.

А це означає, що вкладення в інновації і технології просто неминучі.

Реклама:

Нагадаємо, що в 2013 році Samsung інвестувала в науково-дослідні і дослідно-конструкторські розробки 49 трлн вон, а в 2012 - року 45 трлн вон. Також в 2013 році Samsung Group прийняла на роботу близько 26 000 чоловік.

У поточному році компанія спрямує значні обсяги вкладень в підрозділ Samsung Biologic, засноване в 2011 році в рамках програми диверсифікації джерел доходів.

Про це повідомляють місцеві джерела. Значні асигнування на розробки також отримають компанії Samsung Display і Samsung Electro - Mechanics.

Операційний прибуток Samsung за IV квартал 2013 році становив 8,3 трлн вон, роком раніше показник знаходився на позначці 9 трлн вон, а аналітики прогнозували, що останній квартал минулого року Samsung завершить із прибутком в 10 трлн вон.

Головним фактором, що вплинув на спад, стало посилення конкуренції: крім Apple певний тиск на ринку смартфонів роблять і виробники дешевших моделей.

До того ж прибуток скоротився через досить великі бонусні виплати усім працівникам компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!