Банк Курченка інвестує в модернізацію ІТ-інфраструктури 2 мільйони

Четвер, 28 листопада 2013, 14:53

"Брокбізнесбанк" інвестує 2 мільйони доларів в модернізацію ІТ-інфраструктури, в тому числі в оновлення процесингового центру на платформі TranzWare компанії Compass Plus.

Про це йдеться у повідомленні банку.

Згідно із повідомленням, розвиток власного процесингового центру дозволить банку впровадити інтернет банкінг, розробити і запустити мобільний додаток для клієнтів, розширити дистанційні канали обслуговування.

"Сучасний процесинговий центр забезпечить "Брокбізнесбанку" динамічність виведення на ринок банківських продуктів, підвищення безпеки, швидкості операцій, а також покращення сервісу та якості обслуговування клієнтів. Реалізація вбудованих платіжних технологій дозволить вчасно реагувати на зміни ринку і закріпить лідируючі позиції банку", - прокоментував Петро Пекур, перший заступник голови правління банку.

Реклама:

Нагадаємо, Брокбізнесбанк заснований в 1991 році.

У липні 2013 року стало відомо, що група компаній "ВЕТЕК " почала входження в акціонерний капітал Брокбізнесбанку.

У середині серпня найбільші співвласники Брокбізнесбанку зменшили участь у статутному капіталі кредитно-фінансової установи менш ніж до 10%: Олександр Буряк - з 50,5699% до 9,3961%, Сергій Буряк - з 48,2497% до 9,3962% у зв'язку з продажем частини пакета акцій на вторинному ринку.

Згідно з даними Нацбанку, на 1 липня 2013 Брокбізнесбанк займав 17-е місце за розміром загальних активів (18,055 млрд гривень) серед 176 українських банків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: