У Житомирі податківці нарахували 28 мільйонерів

Неділя, 26 травня 2013, 15:54

У Житомирській області за підсумками цьогорічної кампанії декларування доходів, отриманих у минулому році, податківці нарахували 28 мільйонерів.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління Міндоходів в Житомирській області з посиланням на заступника начальника цієї структури Галину Власюк, передає "УНІАН".

За її словами, загальна сума статків, задекларованих у Житомирській області, сягає позначки 700 млн гривень, значну частину суми задекларували 28 жителів області, які у 2012 році отримали дохід у понад мільйон гривень.

"Доходи понад 1 млн гривень у нас мають 28 громадян. Серед них троє отримали доходи від 10 до 50 мільйонів - у тому числі у вигляді роялті та дивідендів", - уточнила Власюк.

Реклама:

Зазначені мільйонні прибутки задекларували не тільки жителі Житомира, а й мешканці Коростенського, Любарського, Радомишльського, Червоноармійського та Чуднівського районів області.

Щодо представників бізнесу, то валовий дохід понад мільйон гривень в 2012 році отримали 145 приватних підприємців регіону. На сьогодні за результатами кампанії декларування до бюджету вже сплачено майже 4 мільйони гривень, що становить близько третини обов'язкових податкових платежів.

У 2011 році доходи понад 1 мільйон гривень у Житомирській області мали 50 громадян.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: