Податкова хоче оштрафувати ТВі на півмільйона гривень

Субота, 18 травня 2013, 13:34

Голосіївська районна податкова інспекція наказала накласти штраф на ТОВ "Інтерпроф" (телеканал ТВі) у розмірі 0,5 млн гривень.

Про це повідомила прес-служба телеканалу, передає "Інтерфакс-Україна".

"Цей штраф є безпідставним, і ми протягом найближчих п'яти днів передамо свої обгрунтовані зауваження до податкової інспекції", - цитує прес-служба слова директора "Інтерпроф" Олега Радченко.

У ТВі нагадали, що напередодні виборів до ВР в жовтні 2012 року на компанію вже накладався штраф у розмірі 4 млн гривень. Тоді рахунки компанії були заблоковані, а проти директора каналу Миколи Княжицького було порушено кримінальну справу.

Реклама:

Нагадаємо, конфлікт навколо контролю над ТВі розпочався після того як прес-служба каналу поширила повідомлення про появу у ТВi нового інвестора - Олександра Альтмана.

За словами Альтмана, Кагаловський збирався продати ТВі за 110 млн доларів Віктору Медведчуку - колишньому главі адміністрації президента Леоніда Кучми, який створив торік громадський рух "Український вибір".

Як повідомлялося, американський бізнесмен Олександр Альтман, який оголосив себе власником 95% частки в телеканалі ТВі, стверджує, що заплатив за актив 305,030 тис євро.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: