Портніков став власником бренду "ТВі"?

Вівторок, 7 травня 2013, 14:16

З телеканалу ТВі почали виводити активи.

Про це "Українській правді" повідомила екс-прес-секретар каналу Лана Самохвалова.

"Згідно з повідомленням Державної служби інтелектуальної власності, 26 квітня 2013 року нею отримана угода між ТОВ "Медіа Інфо"та ТОВ "Інфо24", згідно з якою всі права на торгові марки "ТВі" мають відійти "Інфо24", - сказала Самохвалова.

"Директором "Інфо24" є Віталій Портніков. Власниками компанії є Микола Княжицький (25%), Артем Шевченко (25%), Віталій Портніков (25%) та Наталя Катеринчук (25%)", - нагадала вона.

Реклама:

"При цьому, Княжицький, Шевченко і Портніков мають контрольний пакет (сукупно контролюється 75% голосів). Згідно з даними Інформаційно-ресурсного центру, Портніков є єдиною особою, уповноваженою підписувати договори від імені "Інфо24", - сказано в повідомленні.

"Таким чином, внаслідок підписання Портніковим відповідної угоди та подання її до Державної служби інтелектуальної власності, компанія "Медіа Інфо" втратила всі права на бренд "ТВі", - зазначила Самохвалова.

"Як відомо, наразі стверджується, що Олександр Альтман "чесно придбав" телеканал ТВі переписавши на себе акції "Медіа Інфо" – керуючої компанії телеканалу та власника бренду "ТВі", - додала вона.

"Проте, вивід активів з "Медіа Інфо" яскраво демонструє використання "покупцями" класичних рейдерських технологій, коли після тимчасового захоплення контролю над підприємством з нього викачуються всі активи і переписуються на довірених осіб", - підкреслила екс-речниця ТВі.

"Очевидно, що у випадку "законної купівлі" підприємства нові власники, як правило, не переписують придбані разом з підприємством бренди на третіх осіб", - наголосила вона.

"Але підписання угоди щодо торговельної марки "ТВі" може означати, що або Портніков та більшість акціонерів "Інфо24" і є "довіреними особами" рейдерів, або що передача бренду є формою оплати за "лояльність" з їхнього боку", - сказано в повідомленні.

"Також можна припустити і варіант, що підпис Портнікова підробили – враховуючи, що канал ТВі захоплений за підробленими документами, підробка підпису Портнікова на договорі щодо торговельної марки "ТВі" буде повністю в світлі останніх тенденцій", - зазначила Самохвалова.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: