ТВі до кінця травня відновить ефір, а спортивний телеканал Колеснікова поки мовчить

Четвер, 9 квітня 2015, 15:51

Телеканал ТВі має намір відновити мовлення до кінця травня.

Про це в ході брифінгу 9 квітня повідомив голова Національної ради з питань ТБ і радіомовлення Юрій Артеменко.

За його словами, на засіданні були розглянуті результати свіжого моніторингу мовлення українських телеканалів. Встановлено, що ряд мовників у 2015 році призупинили мовлення, що порушує умови виданих їм ліцензій.

Артеменко сказав, що на засіданні був присутній представник ТВі, який пообіцяв відновити мовлення до 1 травня.

Реклама:

"Вони зараз розбираються з фінансовими крадіжками, які відбулися ще в часи старого керівництва", - передав Артеменко слова представника каналу.

Серед телеканалів, які припинили мовлення, числиться і спортивний телеканал Бориса Колеснікова "Тотвельд" (X-Sport), який володіє цифровою ліцензією в мережі "Зеонбуд".

За словами Артеменка, представники телеканалу не відреагували на запрошення і не з'явилися на засіданні. Тому питання про відсутність мовлення телеканалу вирішено було перенести на наступне засідання.

Нагадаємо, X-Sport призупинив мовлення в цифровій мережі з початку 2015 року. Керівництво каналу заявило тоді, що у нього більше немає можливості сформувати бюджет для закупівлі якісного іноземного контенту (проводиться в доларах і євро) в умовах нестабільності валютного курсу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: