Арбузов обіцяє комфортні умови для підприємців

П'ятниця, 5 квітня 2013, 17:18

Створити комфортні умови для роботи підприємців можна шляхом зниження кількості бюрократичних процедур і часу, що витрачається на адміністрування податків.

Про це заявив перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов в інтерв’ю виданню "Урядовий кур’єр".

"Я абсолютно переконаний, що уряд повинен зменшити кількість адміністративних перепон і створити комфортні умови для роботи підприємців. Значною мірою цього можна досягти шляхом зменшення кількості процедур та витрат часу на адміністрування податків. Міністерство доходів і зборів тільки почало працювати, але в плані податкової та митної політики вже реалізовані важливі ініціативи, які сьогодні дають результати", - вважає Арбузов.

Крім того, віце-прем'єр також позитивно оцінив об'єднання податкової та митної служби.

Реклама:

"Об'єднання фіскальних органів дозволило поширити успішний досвід податкової служби на митну сферу. Так, тільки в столичному регіоні половина імпортерів зараз декларує товари в електронній формі. Також поширений на митну сферу інтерактивний сервіс "Пульс податкової", який у минулому році добре себе зарекомендував", - відзначає він.

За його словами, процес лібералізації вітчизняного податкового законодавства, зокрема, у напрямі зниження податкового навантаження з ПДВ, триватиме.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!