Льовочкін матиме "частку" в "Інтері"

Четвер, 7 лютого 2013, 15:14

Новими акціонерами Inter Media Group Limited стануть компанії, що належать бізнесменові Фірташу і главі адміністрації президента Сергію Льовочкіну.

Про це повідомила прес-служба групи компаній Фірташа Group DF.

"Ідею придбання "Інтера" ми почали обговорювати з Льовочкіним ще в 2006 році, тоді ж і вперше обговорили цю угоду з власником каналу. Переговори в кілька етапів тривали протягом усього цього періоду часу, і я радий, що ми досягли домовленості про закриття угоди", - цитує Фірташа прес-служба.

Крім того, Фірташ підкреслив, що вважає телевізійну галузь перспективною в Україні і бачить своє завдання в побудові ефективного бізнесу.

Реклама:

"Я готовий зробити все, щоб забезпечити розвиток телевізійної групи на основі кращих міжнародних стандартів. Розвиток такої потужної телевізійної групи, як "Інтер"- це розвиток телебачення в Україні в цілому", - сказав Фірташ.

Він також зазначив, що розвиток власного виробництва - це стратегічний пріоритет для телевізійної групи: "Це моя позиція як власника і як роботодавця. Власне виробництво - це розвиток телевізійного ринку України, це нові робочі місця".

Нагадаємо, 1 лютого Валерій Хорошковський уклав угоду про продаж 100% акцій компанії Inter Media Group Limited, виходячи з оціночної вартості 2,5 млрд доларів. Покупцем групи виступила компанія GDF Media Limited, яка належить Дмитру Фірташу.

Медіагрупа U.A. Inter Media Group Limited заснована в 2005 році. Група володіє 61% акцій "Української незалежної ТВ-корпорації" (телеканал "Інтер"), 90% "Кіно-ТВ" (телеканал "Ентер Фільм"), 90% "Музика-ТБ" ("Ентер Музика"), телеканалами "К1", "К2", "Мега", телеканалами "НТН", "MTV Україна", та іншими медіаактивами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: