Колесніков пообіцяв співробітникам "Укрпошти" вдвічі збільшити зарплату

Вівторок, 9 жовтня 2012, 18:53

"Укрпошта" має намір до кінця 2017 року збільшити зарплату своїх співробітників удвічі - до 8 тис гривень.

Про це повідомив віце-прем'єр Борис Колесніков в рамках четвертого Всеукраїнського форуму працівників поштового зв'язку в Києві, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

У свою чергу глава "Укрпошти" Оксана Плотнікова повідомила, що така ініціатива підприємства, про збільшення за п'ять років зарплат співробітників удвічі, найближчим часом буде розглянута Міністерством інфраструктури, а потім передана на затвердження Кабінету міністрів.

Крім того, за її словами, за п'ять років, відповідно до стратегії розвитку, планується збільшити доходи "Укрпошти" на 50%, прибуток - на 75%.

Реклама:

Колесніков зазначив, що під час розробки стратегії розвитку "Укрпошти" на 2012-217 роки враховувався досвід Великобританії, США, Німеччини, Італії та інших провідних країн.

"Питання в одному: як нам досягти середньої заробітної плати в країні, з подальшим підвищенням, яке доручив президент, тобто, до 2017 року вийти на 8 тис гривень. Ми не збираємося скорочувати працівників, а значить, будемо братися за нові послуги - найсучасніші і найбільш прибуткові. Над цим і будемо працювати", - повідомив віце-прем'єр.

Крім основних послуг, які сьогодні надає "Укрпошта", зокрема, соціальної - доставка кореспонденції і пенсій у найвіддаленіші куточки держави, поштовики і надалі будуть розвивати послугу доставки товарів безпосередньо додому замовникам.

"Це найбільший резерв для підвищення заробітної плати в нашій галузі", - підкреслив Колесніков.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!