Мінекономрозвитку визначив 8 бірж для торгівлі вугіллям

Понеділок, 29 жовтня 2012, 20:22

Мінекономрозвитку проведено конкурс з відбору товарних бірж для організації та проведення електронних біржових торгів з купівлі-продажу вугільної продукції.

Про це йдеться у повідомленні міністерства.

За результатами конкурсу переможцями визначені: товарна біржа "Перспектива-Коммодіті", Українська енергетична біржа, ТОВ "Українська універсальна біржа", товарна біржа "Київська агропромислова біржа", товарна біржа "Катеринославська", Донецька товарна біржа, товарна біржа "ІННЕКС"; товарна біржа "Контрактовий дім УМВБ".      

"Товарні біржі, визнані переможцями, протягом трьох місяців з дати оприлюднення міністерством інформації про результати конкурсу проводять тестові електронні біржові торги з купівлі-продажу вугільної продукції", - сказано у повідомленні.

Реклама:

Нагадаємо, уряд розпорядженням № 1070-р від 26 жовтня 2011 року схвалив концепцію переходу на біржову форму продажу вугілля.

Критеріями для відбору бірж були зареєстрований і сплачений статутний капітал, технічні можливості торговельних систем і програмно-апаратних комплексів, досвід роботи біржі, розмір плати за послуги.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: