Нацфінпослуг позапланово перевірить "Оранту"

Вівторок, 7 серпня 2012, 17:36

Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, має намір 9 серпня розпочати позапланову виїзну перевірку Національної акціонерної страхової компанії "Оранта".

Про це заявив глава Нацфінпослуг Андрій Стасевський, повідомляє портал "Дело".

За його словами, рішення про позапланову перевірку "Оранти" було прийнято на засіданні комісії 7 серпня.

Департаменту страхового регулювання та нагляду доручено провести перевірку і оформити результати з 9 серпня по 6 вересня 2012 року.

Реклама:

За словами Стасевського, крім того, комісія прийняла рішення включити НАСК "Оранта" в план перевірок на друге півріччя 2012 року.

Як зазначив глава регулятора, підставою для непланової виїзної перевірки стали запит народного депутата Сергія Павленка, лист глави парламентського комітету з питань фінансової, банківської, податкової та митної політики Віталія Хомутинника, а також численні скарги та повідомлення про порушення компанією законодавства в сфері фінансових послуг.

Стасевкій уточнив, що в Держфінпослуг надійшло більше 180 скарг на дії НАСК "Оранта".

НАСК "Оранта" входить до трійки найбільших українських компаній класичного страхування. Має у своєму розпорядженні майже 800 структурними підрозділами в обласних центрах, містах і районах України. Її агентська мережа перевищує 7 тис. страхових агентів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: