Страховики потягнулися до виходу

Четвер, 5 липня 2012, 11:30

СК "Українська страхова група" слідом за виходом з Української федерації страхування покинула і президію МТСБУ.

Компанія в середу написала відповідну заяву, пише газета "Экономические известия".

Згідно з результатами спільних зборів місце, яке звільнилося, зайняла СК "Універсальна".

Причини виходу, за словами голови правління "Української страхової групи" Павла Нельги, пов'язані з відсутністю якісних змін в роботі ринку.

Реклама:

"Будучи обраними у члени президії МТСБУ, ми бачили основним своїм завданням вирішення першочергових завдань розвитку ОСАЦВ в Україну - введення прямого врегулювання збитків, вдосконалення IT-технологій і, в подальшому, перехід до електронного полісу, контроль і підвищення платоспроможності членів Бюро. Однак ситуація, яка сьогодні склалася, не передбачає пошук компромісів і конструктивних рішень", - пояснив він.

"Робота президії неефективна. Стратегічні питання розвитку ринку навіть не піднімаються. Як нам здається, одним з варіантів виходу з цього глухого кута може бути перезавантаження президії, і самим мужнім рішенням було почати з себе, що ми і зробили. Це дуже непросте рішення, але як відповідальна компанія, яка цінує довіру учасників ринку, ми прийняли це рішення і сподіваємося, що воно буде зрозуміле компаніями, які за нас голосували", - заявив Нельга.

Як відомо, кілька днів тому "Українська страхова група" і СК "Універсальна" вийшли зі складу Української федерації страхування.

Але чи означає це, що СК "Універсальна" також вийде з президії МТСБУ, поки не відомо, зазначає видання.

"Тільки сьогодні дізнався про те, що наша компанія стала членом президії, і відверто кажучи, не знаю, як на це реагувати. Я не готовий поки що говорити про наші подальші дії", - прокоментував голова правління СК "Універсальна" Олексій Музичко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!