Екс-прем'єру Криму влаштували "маски-шоу"

П'ятниця, 18 травня 2012, 12:11

На транспортному підприємстві, фактичним власником якого є колишній прем'єр Криму Сергій Куніцин, побували співробітники у боротьбі з економічною злочинністю.

Підприємство-перевізник "Юг-транс" звинувачують у несплаті податків в розмірі 2,5 мільйонів гривень, пише "Новий Регіон".

Співрозмовник видання розповів, що обшуки і вилучення документів пройшли не тільки на "Юг-трансі", але і в приміщенні, де розташовується телеканал "Неаполь" і радіо "Лідер".

Останні також пов'язують з ім'ям Куніцина.

Реклама:

За словами співрозмовника, на "Юг-трансі" були "маски-шоу, перевертання столів", на телеканалі "все пройшло тихо і спокійно", туди прийшли тільки тому, що юридична адреса "Юг-трансу" - така ж, як і у "Неаполя".

"На телеканалі нічого не знайшли, тому що співробітники були попереджені", - сказав співрозмовник.

"За чутками, податкова відвідала транспортне підприємство після того, як в ефірі телерадіокомпанії "АТР" 11 травня Куніцин наважився критикувати президента Януковича і кримську владу", - пише видання.

За даними видання, сам Куніцин зараз перебуває в Києві, куди його викликав Дмитро Фірташ, фактичний власник футбольного клубу "Таврія", генеральним директором якого є екс-прем'єр АРК (почесним президентом клубу з недавнього часу є кримський прем'єр Анатолій Могильов).

За інформацією джерела, Фірташу також не сподобалася поведінка Куніцина в ефірі.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: