Тігіпко знає, де знайти гроші на реформи Януковича

Субота, 17 березня 2012, 12:17

Віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко запевняє, що в разі виконання соціальних ініціатив президента інфляції в країні не буде.

Про це він сказав у п'ятницю ввечері в ефірі "Шустер Live", УНІАН.

"Ми додамо 16 млрд гривень (кошти, необхідні на реалізацію соціальних ініціатив). І якщо з цим уважно працюватиме Національний банк, ніякої інфляції не буде", - впевнений віце-прем'єр-міністр.

За словами Тігіпко, українська економіка може дати додатково 14 млрд гривень на виконання соціальних доручень Януковича.

Реклама:

"Соціальні ініціативи, які запропонував президент, - це 16 млрд гривень. 14 млрд гривень, я там бачив за рахунок зростання економіки, ми можемо знайти в бюджеті Пенсійного фонду і в державному", - додав Тігіпко.

Нагадаємо, під час засідання уряду 7 березня президент Віктор Янукович поставив завдання перед Кабінетом міністрів внести зміни до бюджету на 2012 рік, передбачивши в ньому підвищення соціальних виплат для ряду категорій громадян, зокрема, пенсій для пенсіонерів, що вийшли на пенсії до 2008 року (стосується близько 9 млн громадян), поетапний перерахунок страхових виплат шахтарям-інвалідам, поетапне збільшення допомоги для сімей з дітьми тощо.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: