Янукович розповідатиме в Давосі про газ

Вівторок, 17 січня 2012, 13:32

Президент Віктор Янукович планує взяти участь у щорічній зустрічі Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

При цьому більшість зустрічей президента будуть присвячені енергетичним питанням, повідомила "Інтерфакс-Україна" прес-секретар Януковича Дарина Чепак.

"Президент України планує свою участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Президент візьме участь у заходах Енергетичного саміту в рамках ВЕФ, зокрема, в сесіях "Енергетика для економічного зростання" і "Нова енергетична архітектура: можливе і ефективне перетворення", які пройдуть 26 і 27 січня", - сказала вона.

"У рамках цього робочого візиту в планах Януковича передбачені двосторонні зустрічі з лідерами держав і міжнародних організацій. Президент також візьме участь у пленарній сесії ВЕФ "Майбутнє Євразії і традиційній Українській ланч-конференції", - додала Чепак.

Реклама:

У цьому році Всесвітній економічний форум в Давосі (Швейцарія) пройде 25-29 січня.

Як повідомляє прес-служба Фонду Пінчука, ключовою темою 8-ої Української ланч-конференції за участю Януковича стане обговорення майбутніх перспектив України в контексті європейського та глобального розвитку.  

"Цього року в роботі ланч-конференції візьмуть участь близько 300 осіб, серед яких представники ділових кіл, політики, громадські діячі та журналісти", - сказано у прес-релізі.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: