Попов замовив у Microsoft електронну систему за 85 мільйонів

Вівторок, 6 грудня 2011, 18:10

Київська міська влада домовилася з корпорацією Microsoft про створення електронної інформаційної системи "Електронний уряд".

Про це заявив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко, повідомляє "Дело".

"Досягнуто домовленість і підписано меморандум з компанією Microsoft про участь і підтримку проекту "Електронний уряд" в місті Києві", - сказав Крамаренко.

За його словами, корпорація готова створювати інвестиційний портал, готова автоматизувати бюджетний процес, створювати соціальну мережу для малого та середнього підприємництва.

Реклама:

Крім того, заступник голови міськадміністрації зазначив, що під час візиту в Силіконову долину (США), делегація всеукраїнського конкурсу "Інноваційний прорив" відвідала офіси інших IT-компаній, яким також було запропоновано взяти участь у реалізації як даного проекту, так і інших міських проектів у сфері IT.

Нагадаємо, що 29 листопада президент Віктор Янукович доручив Кабміну і обласним державним адміністраціям забезпечити впровадження системи електронного документообігу та автоматизованого обміну між державними адміністраторами та дозвільними органами до 31 грудня 2012 року.

За даними КМДА, для впровадження "Електронного уряду" в Києві необхідно знайти близько 85 млн гривень.

Кабмін має намір з січня 2012 року перейти на електронний документообіг.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: