Дочка Visa змінить статус на ООО

Вівторок, 24 травня 2011, 16:03

Київський офiс Visa, що працює в Українi з 2002 року у формi представництва, змiнить свiй юридичний статус на товариство з обмеженою вiдповiдальнiстю.

Про це повiдомив генеральний директор Visa з розвитку бiзнесу в країнах СНД i Пiвденно-Схiдної Європи Жан-Марк Тонтi журналiстам у Києвi у вiвторок, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми вже сформували статутний капiтал для Visa в Українi й активно працюємо над збором усiх документiв. Думаємо, що до червня завершимо цей процес. Це допоможе нам бiльш гнучко i адекватно реагувати на потреби мiсцевого ринку", - сказав Тонтi.

За його словами, змiна юридичного статусу київського офiсу Visa, зокрема, зумовлена, його функцiонуванням як регiонального для країн Пiвденно-Схiдної Європи та СНД, крiм  Росiї.

Реклама:

"Коли ТОВ буде зареєстровано, ми зможемо повнiстю виконувати тi функцiї, якi має виконувати вузловий офiс. Наразi у нас є деякi обмеження у зв'язку з юридичним статусом", - додав Тонтi.

При цьому вiн зазначив, що однiєю з основних функцiй київського офiсу Visa стане впровадження iнновацiйних проектiв у країнах регiону.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: