Новинський посадив своїх людей в Regal Petroleum

Понеділок, 4 квітня 2011, 10:42

Генеральний директор "Смарт-холдингу" Олексій Пертін увійшов до ради директорів британської нафтогазової компанії з активами в Україні Regal Petroleum plc.

Членом ради директорів також призначено заступника генерального директора з фінансів "Смарт-холдингу" Дениса Рудєва, повідомляється на Лондонській фондовій біржі, передає "Інтерфакс-Україна".

Таким чином, раду директорів Regal розширено до восьми чоловік.

Раніше перший заступник генерального директора "Смарт-холдингу" з розвитку та управління активами Олексій Тимофєєв 28 березня призначений членом ради директорів Regal.

Реклама:

За даними компанії, після отримання офіційного дозволу на працевлаштування у Великобританії Олексій Тимофєєв буде призначений CEO Regal.

Раніше "Смарт-холдинг" і підконтрольна йому Energees Investments підписали угоду про взаємини з Regal, згідно з якими холдинг буде представлений у раді директорів Regal трьома своїми представниками.

Підконтрольна українському "Смарт-холдингу" бізнесмена Вадима Новинського компанія Energees Management на закриття своєї пропозиції про покупку акцій Regal за ціною GBP0, 38 за акцію отримала дійсні акцепти від власників 53,99% акцій.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: