За лізинг літаків відповідатиме виходець із компанії Ахметова

Середа, 13 квітня 2011, 18:56

Новим головою правління ПАТ "Лізингова компанія "Укртранслізинг" став фінансовий директор компанії Петро Татарець, який раніше працював у структурах холдингу "Метінвест".

Як повідомляється в системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку в середу, відповідне рішення напередодні ухвалила наглядова рада компанії, інформує "Інтерфакс-Україна".

Очолював компанію останні роки Петро Науменко на початку квітня був призначений заступником гендиректора "Укрзалізниці".

Татарець працював на посаді фіндиректора "Укртранслізингу" з 22 квітня 2010 року, а до цього з грудня 2008 року був начальником відділу контролінгу управління обліку, контролю і звітності структурного підрозділу Кривого Рогу гірничорудного дивізіону ТОВ "Метінвест холдинг".

Реклама:

ЛК "Укртранслізинг" створена в 1998 році за ініціативою Міністерства транспорту та Міністерства промислової політики України.

Основні напрямки роботи компанії - надання лізингових послуг зацікавленим організаціям авіаційного та залізничного транспорту країни.

В даний час "Укртранслізинг" володіє чотирма літаками Ан-140 виробництва Харківського державного авіаційного виробничого підприємства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: