Клюєв: власника Запоріжсталі визначить суд

П'ятниця, 4 червня 2010, 19:01

Власника меткомбінату ВАТ "Запоріжсталь", ймовірність придбання пакету акцій якого структурами Ріната Ахметова і "Северсталлю" широко обговорюється останнім часом, визначить суд.

Про це заявив на прес-конференції у Запоріжжі перший віце-прем`єр Андрій Клюєв, відповідаючи на запитання, хто ж придбав або купує акції "Запоріжсталі".

"Щодо майбутніх або справжніх власників ("Запоріжсталі"), то, наскільки мені відомо, справи всі зараз перебувають у судах, тому мені дуже складно коментувати це питання. Коли буде рішення судів, тоді ви, найімовірніше, навіть раніше за мене взнаєте власників заводу", - сказав Клюєв, якого цитує агентство "УНІАН".

При цьому він відзначив, що чутки, які циркулюють Запоріжжям, про можливе скорочення на меткомбінаті після зміни власника абсолютно безпідставні.

Реклама:

"Є влада, і ми не дамо скорочувати робочі місця. У нас, навпаки, позиція така, що ми створюємо максимальні умови для створення нових робочих місць. Скорочувати робочі місця - це остання справа", - відзначив віце-прем`єр.

ВАТ "Запоріжсталь" працює на ринках чавуну, слябів, штаб гарячекатаних рядових і конструкційних, прокату листового холоднокатаного рядового, конструкційного тощо, посідаючи монопольне становище на ринках сріблянки, холоднокатаних листів, тонколистового прокату, жерсті чорної, жерсті білої, стрічки сталевої холоднокатаної, гнутих профілів сталевих і замкнутих холодногнутих профілів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: