Всеукраїнський Subaru Legacy Test-drive відбувся у Харкові та Запоріжжі ®

Вівторок, 22 червня 2010, 15:08

19-20 червня 2010 року сотні автолюбителів Харкова та Запоріжжя зібралися на спеціально обладнаних майданчиках, щоб провести тест-драйв нових автомобілів бізнес-класу Subaru Legacy 2010

Це вже п'яте покоління легендарних автомобілів Subaru Legacy, котрі встановили нові стандарти керованості і безпеки у бізнес-класі.

Нова Subaru Legacy отримала численні нагороди від споживачів та автомобільних журналістів, а також стала автомобілем року у двох країнах.

Сильними сторонами новинок є динаміка, керованість та комфорт.

Реклама:

У порівнянні з Legacy попереднього покоління, нове авто має значно більше місця для пасажирів і багажу.

Subaru Legacy також є одним із найбільш безпечних автомобілів у світі, який отримав найвищі оцінки за безпеку від випробувальних центрів EuroNCAP, JNCAP (Японія). IIHS (США) та ANCAP (Австралія). 

 

Вже у базовій комплектації за 225 000 грн. покупець отримує широкий набір опцій, який включає в себе двозонний клімат-контроль, магнітолу із CD-чейнджером на 6 дисків, ABS, систему підтримання курсової стійкості VDC, систему утримання автомобіля на схилі та 6 подушок безпеки. 

Завдяки Legacy Test-drive автомобілісти змогли відчути переваги унікальних технологій Subaru: симетричного повного приводу Subaru Symmetrical AWD та потужних економічних опозитних двигунів. 

Для тих, хто бажає придбати Subaru Legacy актуального покоління, було розроблено спеціальні програми кредитування і придбання автомобілів за системою trade-in (можливість обміняти власне старе авто на нову Legacy із доплатою). 

Гості могли не тільки випробувати найновіші моделі Subaru, але й насолодитися шоу від інструкторів "Субару Україна", котрі продемонстрували синхронну "змійку", ефектні поліцейські розвороти і інші елементи екстремального водіння. 

 

Subaru Legacy - автомобіль бізнес-класу, який випускається з 1989 року.

З нього почалася історія перемог марки Subaru у ралі (саме за кермом Legacy Колін МакРей вперше переміг на етапі чемпіонату світу з ралі у 1993 р.), а також встановлені 2 світові рекорди швидкості для серійних автомобілів.

Сьогодні в Україні презентовано п'яте покоління Legacy, доступне в кузовах седан та універсал. 

"Автомобілі Subaru мають кілька унікальних властивостей, відчути які можна лише під час тесту авто. Ми отримали багато позитивних відгуків від учасників тест-драйву. Вони особливо відмітили чудову керованість, високу плавність ходу і комфорт, що відповідає автомобілю бізнес-класу. Вагомою перевагою нової Subaru Legacy є еталонний рівень безпеки", - говорить менеджер з маркетингу "Субару Україна" Олег Давиденко. 

http://www.subaru.ua/

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!