"Антонов" узгодив з росіянами просування "Ан-140-100"

Четвер, 26 березня 2009, 13:21

Представники ВАТ "Авіакор - авіаційний завод" та АНТК "Антонов" за результатами засідання Міжурядової комісії зі співробітництва в галузі авіабудування Росії та України, яке відбулося 24 березня, домовилися про комплексну взаємодію у сфері модернізації, виробництва, виведення на ринок та сервісу літаків "Ан-140-100".

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" з посиланням на повідомлення прес-служби АНТК.

Співпраця двох компаній, зокрема, передбачає модернізацію і доопрацювання літака "Ан-140-100" на основі досвіду експлуатації двох перших бортів авіакомпанією "Якутія", доведення післяпродажного обслуговування літаків до стандартів світового рівня, поглиблене вивчення ринку і розробку бізнес-плану створення рамповой версії літака та інше.

"Літаки Ан-140, виготовлені нашим заводом, вже зарекомендували себе при експлуатації авіакомпанією "Якутія". Спільно з АНТК "Антонов" ми маємо намір вивести сервісне обслуговування таких літаків на ще більш високий рівень", - повідомив генеральний директор "Авіакора" В'ячеслав Артем'ев.

Реклама:

У свою чергу, генеральний конструктор АНТК ім. О. К. Антонова, голова концерну "Антонов" Дмитро Ківа зазначив, що очолюване ним підприємство детально вивчило досвід експлуатації "Ан-140" в Росії і на основі отриманих даних продовжує вдосконалювати базову конструкцію, а також приступило до роботи над новими версіями літака.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: