Янукович хоче переглянути газову декларацію. Але влада не дає

Середа, 25 березня 2009, 15:22

Євроінтеграція є одним із програмних положень Партії регіонів.

Про це заявив її лідер Віктор Янукович на зустрічі з головою представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Тейшейра, послом Швеції в Україні Стефаном Гуллгреном і послом Куби в Україні Феліксом Леоном Корбале, повідомляє прес-служба партії.

У свою чергу Тейшейра відзначив: "У Брюсселі по-доброму пам'ятають, як ви працювали на посаді прем'єр-міністра, і вашу націленість на вирішення багатьох питань".

Коментуючи минулу конференцію з питань модернізації української газотранспортної системи, Янукович відзначив, що вона "була недостатньо підготовлена".

Реклама:

"Необхідно об'єднати інтереси постачальника, споживача і транзитера газу, тільки в такому випадку може бути досягнутий успіх. На жаль, на конференції такого не відбулося", - додав він.

"Коли ми прийдемо до влади, ми будемо повертатися до цього питання і зробимо так, щоб і Європейський Союз, і Росія були зацікавлені в цьому проекті. Тоді й інтереси України будуть найповніше враховані", - підкреслив Янукович.

Говорячи про внутрішньополітичну ситуацію в Україні, лідер "Регіонів" відзначив, що сьогодні країна переживає дуже складний період політичної й економічної кризи.

"Цей період почався ще в 2005 році й у нинішньому році повинен бути, нарешті, завершений. Ми повинні стабілізувати політичну ситуацію і це стане основою консолідації суспільства і подолання економічної кризи. Така стабілізація можлива лише після зміни і президента, і прем'єр-міністра", - заявив Янукович.

"Нинішня влада не має наміру добровільно піти у відставку, і з кожним днем погіршує ситуацію в країні, веде Україну до катастрофи. Народ на виборах повинен сказати своє слово і забрати з влади збанкрутілих політиків. Тому головне питання у виведенні країни з політичної й економічної кризи - перевибори усієї влади", - додав він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: