Криза продовжує добивати метпідприємства

Середа, 12 листопада 2008, 09:20
 

На підприємстві "Запорізький титаномагнієвий комбінат" (ЗТМК) загострилися протиріччя з приводу недовіри до менеджменту, знижується виробництво на 50% і накопичуються заборгованості.

Колектив підприємства "Запорізький титаномагнієвий комбінат" (ЗТМК) виразив недовіру новому керівництву підприємства, повідомив голова профспілкового комітету ЗТМК Георгій Милькевіч на засіданні соціально-економічної ради в облдержадміністрації у вівторок.

Він уточнив, що мова йде про виконуючого обов'язки генерального директора ЗТМК Віталія Кучука, пише агентство "Інтерфакс Україна".

За словами Милькевича, обсяги продажів продукції підприємства у вересні-жовтні знизилися на 50%, підприємство не може виплатити кредити, накопичується заборгованість за електроенергію.

Реклама:

"Діалог у колективу з виконуючим обов'язки директора не вийшов, на підприємстві ситуація досить напружена", - відзначив голова профспілкового комітету.

Милькевіч підкреслив, що на ЗТМК відсутня програма стабілізації роботи, і це, на думку голови профкомітету, пов'язано з можливим рейдерським захопленням комбінату.

ЗТМК є єдиним в Україні виробником металевого губчатого титану. Більше 80% продукції підприємства використовується переважно в аерокосмічній галузі, суднобудуванні і хімічній промисловості, реалізується на зовнішніх ринках.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: