На підприємстві Ахметова зупинилось виробництво

Вівторок, 11 листопада 2008, 13:43
ВАТ "Інгулецький гірничо-збагачувальний комбінат", що входить у групу "Метінвест", з листопада 2008 року призупинив виробництво залізорудного концентрату у зв'язку із значним зниженням попиту і повним завантаженням складів.

У прес-службі групи "Метінвест" повідомили що, тимчасове припинення виробництва на "ІнГЗК" пов'язане із ситуацією на ринку металопродукції, інформує агентство "Інтерфакс Україна". 

"ІнГЗК, оцінюючи кон'юнктуру попиту та пропозиції, відповідно адаптує ланцюжок "виробництво-збут". На даний час акцент робиться на збут при об'єктивному зниженні виробництва", - пояснили в прес-службі.

При цьому в "Метінвесті" відзначили, що "ІнГЗК" є одним з трьох гірничорудних підприємств групи і, регулюючи виробництво на підприємствах, "Метінвест" оптимізує завантаження своїх виробничих потужностей в умовах кризи.

Зокрема, Північний і Центральний ГЗК продовжують свою роботу, а "ІнГЗК" на даний час торгує із складів, задовольняючи заявки споживачів. Після стабілізації попиту і звільнення складів підприємство відновить роботу.

Реклама:

"Скорочень персоналу на підприємстві немає, також не відбулося зниження ставок зарплат його працівників", - підкреслили в прес-службі "Метінвесту".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: