НБУ оголошує конкурс серед фінансових журналістів

П'ятниця, 29 серпня 2008, 09:40

До річниці проведення грошової реформи (2 вересня 2008 року) Національний банк України оголошує конкурс серед журналістів, які висвітлюють питання банківської діяльності.

Мета проведення конкурсу - сприяння поширенню якісної та об'єктивної інформації з питань банківської діяльності.

В конкурсі можуть брати участь журналісти газет і часописів, інформаційних агенцій, радіо й телебачення як українських, так і зарубіжних ЗМІ, які працюють в Україні і постійно, цілеспрямовано висвітлюють політику уряду й Національного банку України щодо зміцнення грошово-кредитної сфери, всебічно та об'єктивно відображають діяльність національної банківської системи.

Для відзначення переможців конкурсу встановлюються три грошові премії з врученням дипломів відповідних ступенів. Крім того, за клопотанням журі конкурсу можуть встановлюватися декілька заохочувальних премій.

Реклама:

Для визначення переможців конкурсу редакціям газет, радіо, телебачення, інформаційних агенцій з 1 до 30 серпня (10 вересня) 2008 року потрібно надіслати на адресу журі конкурсу пропозиції щодо відзначення журналістів з обґрунтуванням кандидатур і доданням необхідних матеріалів, що підтверджують їх право на участь у конкурсі. Нагороджуватиме переможців конкурсу Голова Національного банку України.

Матеріали для журі конкурсу з поміткою "Конкурс журналістів" слід надсилати на таку адресу: для центральних ЗМІ - 01008, м. Київ, вул. Інститутська, 9, Департамент зовнішньоекономічних відносин НБУ; для регіональних ЗМІ - на адресу територіального управління Національного банку України у відповідній області.

Телефон для довідок: 253-18-11.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: