Тимошенко не допустить махінацій навколо нафтопроводу "Одеса-Броди"

Четвер, 17 липня 2008, 17:46

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що не допустить афер, пов'язаних із транспортуванням нафти нафтопроводом Одеса-Броди.

Про це вона сказала на брифінгу в четвер у ході робочої поїздки в Тернопільську область, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Тимошенко наголосила, що не має наміру коментувати заяву Голови Секретаріату Президента Віктора Балоги, відзначивши, що "всі дурощі, які він говорить, необхідно просто залишати поза увагою, тому що в них ніколи немає раціонального зерна".

Кажучи про рішення, яке стосується поставок нафти через нафтопровід Одеса-Броди, Тимошенко зазначила, що "уряд чітко стоїть на позиції - не пропустити ні однієї корупційної схеми".

Реклама:

"На жаль, все, що сьогодні відбувається навколо " Одеса-Броди", - це "Росукренерго-3", - сказала вона.

Прем'єр підкреслила, що ситуація, пов'язана з компанією "Росукренерго", була "фактично здачею всієї газової галузі України". Вона назвала "росукренерго-2" здачу шельфу Чорного моря. "Третє "Росукрэнерго" - це те, що хочуть зробити з нафтопроводом Одеса-Броди", - заявила Тимошенко.

За її словами, у зв'язку з проектом "Одеса Броди" "підписуються контракти з офшорними підприємствами".

"Нічого спільного такі угоди не мають з міжнародними проектами", - сказала Прем'єр.

"Це чергова афера, яка робиться в Секретаріаті Президента", - вважає Тимошенко.

"Такі проекти, можливо, й будуть робитися, колись, але я думаю, не в найближчі 20 років, поки наша команда буде при владі", - відзначила Голова уряду.

Як повідомлялося, в Секретаріаті Президента України обвинувачують керівництво уряду в зриві підписання угод з реалізації проекту "Одеса-Броди".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: