У Азарова продовжили пільги для металургів і хіміків

Середа, 31 березня 2010, 13:37

Кабінет міністрів продовжив дію своєї постанови №925 від 14 жовтня 2008 року, згідно з якою для підприємств гірничо-металургійного комплексу (ГМК) і хімічної промисловості встановлені пільги на залізничні перевезення та електроенергію.

Про це заявив перший віце-прем'єр Андрій Клюєв, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

За його словами, дія пільг продовжена на другий квартал 2010 року.

"Ми щойно прийняли таке рішення, - все, що стосується пільг гірничо-металургійному комплексу і хімічної промисловості", - сказав Клюєв.

Реклама:

Перший віце-прем'єр повідомив, що найближчим часом будуть проведені консультації з металургійними заводами і гірничозбагачувальними комбінатами для визначення та відпрацювання їх цінової політики на другий квартал.

Як повідомлялося, уряд постановою №925 від 14 жовтня 2008 року ввів мораторій на підвищення тарифів на вантажні залізничні перевезення для гірничо-металургійних та хімічних підприємств, а також запропонував НКРЕ припинити з 1 листопада 2008 для них підвищення цін на електроенергію.

Спочатку постанова була прийнята на період до кінця 2008 року, проте пізніше її дія була продовжена на 2009 рік і перший квартал 2010 року.

Рекомендації стосувалися 20 металургійних, 15 гірничодобувних, 9 трубних, 6 метизних, 12 вогнетривких, 14 коксохімічних, 25 хімічних, а також 10 підприємств кольорової металургії та феросплавів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: