Новини 26 вересня: РФ атакувала переправу на кордоні з Румунією, на магістральному газопроводі стався вибух

Вівторок, 26 вересня 2023, 21:00 -

Про санкції. Москва домагатиметься від Вашингтона рішення про участь глави РФ Владіміра Путіна в саміті Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС).

Про атаку РФ. У поромному пункті пропуску "Орлівка", що на кордоні з Румунією в Одеській області, після нічної атаки ворога тимчасово призупинені пропускні операції.

Про вибух на газопроводі. На магістральному газопроводі в Полтавській області стався вибух, на місці працює ДСНС.

Про експорт нафтового газу з Криму. Російські виробники скрапленого нафтового газу відновили регулярний експорт пропану і бутану через кримський порт Керч у після восьмирічної перерви, попри загрози безпеці.

Реклама:

Про підготовку до Зими. Національна комісія, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на період дії воєнного стану дозволила операторам газотранспортної системи України, газорозподільних мереж та газосховищ використовувати будь-які засоби на захист та відновлення пошкоджених війною об’єктів критичної інфраструктури.

Ексклюзив ЕП

Десятиліття збитковості не заважає йому зростати. Хто фінансує Telegram?

Чому карколомне зростання Telegram з точки зору бізнесу залишається провальним і хто раніше інвестував у месенджер, який лише недавно пообіцяв працювати над отриманням прибутків.

Реклама:

Без реформ не обійтися: власних коштів Україні вистачить тільки на половину видатків

1 жовтня завершується термін внесення депутатами пропозицій до кошторису держави на 2024 рік. За що голосуватимуть народні обранці в першому читанні?

Реклама: