Новини 4 жовтня: Україна отримає півмільярда доларів від Світового банку, голова НБУ подав у відставку

Вівторок, 4 жовтня 2022, 22:00

Про МВФ. Виконвча рада Міжнародного валютного фонду у п'ятницю, 7 жовтня, розгляне запит України на 1,3 мільярда доларів додаткового екстреного фінансування.

Про обмеження цін на нафту. План країн "Великої сімки" щодо впровадження обмеження цін на нафту, яка експортується Росією, дасть можливість 50 країнам світу, що розвиваються, економити на витратах 160 мільярдів доларів на рік.

Про допомогу від Світового банку. Україна отримає від Світового банку 529,9 млн доларів США додаткового фінансування для нагальних потреб.

Про ОВДП. Міністерство фінансів на черговому аукціоні з продажу військових облігацій 4 жовтня залучило до держбюджету лише 44,5 млн грн, не змінивши ставки.

Реклама:

Про відставку голови НБУ. Голова Національного Банку Кирило Шевченко офіційно підтвердив, що йде у відставку через проблеми зі доровʼям. Напередодні про це повідомили джерела ЕП.

Ексклюзиви ЕП

Голова "Райффайзен банку" Олександр Писарук: Режим фіксованого курсу валют поступово себе відживає

Як найбільший іноземний банк в Україні пережив сім місяців війни? Чому великі банки не підвищують ставки за депозитами? Як новини з фронту впливають на клієнтів та курс валют? Яка доля російської "дочки" установи?

Реклама:



Реклама: