Платформа для створення сайтів Wix "нічого не продає і не буде продавати в РФ"

Середа, 9 березня 2022, 09:11

Ізраїльська IT-компанія Wix "нічого не продає і не буде продавати в РФ", але можливість створювати та публікувати безкоштовні сайти залишиться доступною в РФ.

Про це йдеться в заяві співзасновника та CEO компанії Авішаї Абрахамі в LinkedIn.

"Ми припинили свою діяльність у Росії. Wix нічого не продає і не буде продавати в Росії, і ніякої комерції не може бути", – йдеться в заяві.

"У ці вихідні ми бачили, як російський уряд діяв проти свободи ЗМІ та свободи слова, закриваючи Facebook, Twitter і BBC. За підрахунками правозахисних організацій, у Росії вже заарештовано щонайменше 10 тисяч осіб за демонстрацію проти вторгнення в Україну.

Реклама:

Wix – це, перш за все, платформа, яка забезпечує свободу слова. Тож наразі можливість створювати та публікувати безкоштовні сайти залишиться доступною в Росії.

Ми й надалі підтримуватимемо свободу слова для будь-якого громадянина Росії, одночасно відстежуючи та видаляючи сайти, які підтримують війну чи насильство. Ми будемо робити це до моменту, коли російський уряд нас заблокує", – додав керівник компанії.

Wix.com – міжнародна хмарна платформа для створення та розвитку інтернет-проєктів, що дозволяє будувати професійні сайти і їхні мобільні версії.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: