"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Одна з найбільших телекомунікаційних компаній США Lumen припиняє роботу в РФ

Середа, 9 березня 2022, 09:49

Одна з найбільших американських телекомунікаційних компаній Lumen припиняє роботу в РФ.

Про це йдеться в заяві компанії.

"Життя в Росії змінилося, і Lumen не може продовжувати працювати на цьому ринку. Бізнес-послуги, які ми надаємо, надзвичайно невеликі та дуже обмежені, як і наша фізична присутність. Проте ми вживаємо заходів, щоб негайно припинити бізнес у регіоні", – ідеться в заяві.

"Ми негайно припиняємо наші операції в Росії. У нас немає споживчих клієнтів у Росії, але для надзвичайно малої кількості корпоративних клієнтів, які ми маємо, це означає, що ми більше не будемо надавати місцеві послуги Lumen", – пояснили в компанії.

Реклама:

"Ми вирішили відключити мережу через підвищений ризик безпеки всередині Росії.

Ми ще не стикалися з перебоями в роботі мережі, але, враховуючи все більш невизначене середовище та підвищений ризик державних дій, ми зробили цей крок, щоб забезпечити безпеку наших мереж і мереж наших клієнтів, а також постійну цілісність глобального інтернету", – додали там.

"Ми плануємо негайно припинити бізнес. Ми почали сповіщати клієнтів, закриваючи бізнес з правової та нормативної точок зору, а також вжили інших заходів для виходу з бізнесу в регіоні", – кажуть у Lumen.

Також компанія заявила, що не залишає Україну.

"Окрім наших послуг, наші люди по всьому світу вже почали надавати некомерційним організаціям допомогу для громадян України", – додали в компанії.

Там також пообіцяли подвоїти пожертвування співробітників.

"Lumen припиняє роботу в Росії. Це одна з найбільших американських телекомунікаційних компаній. У Росії серед клієнтів були "Ростелеком" і "Транстелеком", – відреагував міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: