Уряд розблокував роботу аеропорту "Ужгород" 

Середа, 17 березня 2021, 17:56
 

Кабмін на засіданні 17 березня схвалив угоду між Україною та Словаччиною щодо використання частини словацького повітряного простору у міжнародному аеропорту "Ужгород" – відтак роботу летовища відновлять найближчим часом.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури.

Ця угода, підкреслюють у відомстві, дозволить відновити повноцінне функціонування летовища та зв’язати Закарпатську область авіасполученням з іншими регіонами України та закордоном.

"Ми завершуємо виконання всіх внутрішньодержавних процедур, необхідних для набрання чинності нової міжурядової угоди між Україною та Словаччиною щодо аеропорту "Ужгород", – коментує угоду міністр інфраструктури Владислав Криклій. 

Реклама:

За словами очільника відомства, "її реалізація дозволить вже у найближчому майбутньому відновити повноцінну роботу летовища, адже в силу своїх територіальних особливостей і близького розташування до кордону зі Словаччиною, аеропорт може приймати та відправляти літаки тільки з використанням словацького повітряного простору". 

Нагадаємо:

24 вересня під час візиту Зеленського до Словаччини українська та словацька сторони підписали угоду, яка дозволить відновити функціонування міжнародного аеропорту "Ужгород".

Економічна правда



Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: