Приватбанк допоможе Кабміну у створенні "держави в смартфоні"

Вівторок, 15 жовтня 2019, 14:09

Міністерство цифрової трансформації та Приватбанк підписали меморандум про співпрацю, згідно з яким банк поділиться досвідом розробки додатку Приват24 для впровадження "держави в смартфоні".

Про це в інтерв'ю НВ Бізнес розповів голова правління Приватбанку Петр Крумханзл.

Очільник банку заявив, що вже зустрічався з віце-прем’єром з питань цифрової трансформації Михайлом Федоровим та головою комітету ВРУ з питань фінансової, податкової і митної політики Данилом Гетманцевим.

"Ми хочемо запропонувати нашу експертизу і досвід у розробці Приват24 для "держави в смартфоні". Це цифрові водійські посвідчення, студентські квитки тощо", - сказав Крумханзл.

Він додав, що багатьом політикам подобається дискутувати про Приватбанк, але мало хто реально цікавиться поточними справами банку.

"Іноді у мене складається враження, що іноземці більше цікавляться долею банку, ніж українці. Тільки один приклад: до нас у Дніпро приїжджав американський посол пан Тейлор кілька тижнів тому, і він поставив багато запитань про банк. Йому було цікаво. З діючої влади ніхто не приходить і не ставить запитання", - додав Крумханзл.

Читайте детальніше: Сервіс без чиновників. Як буде виглядати і працювати "держава в смартфоні" Зеленського

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!