Укртелеком частково відновив зв’язок на сході України

Четвер, 11 травня 2017, 17:33

Укртелеком відновив зв'язок у Дніпропетровській та частково Донецькій областях після пошкодження магістральних каналів невідомими особами.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

ПАТ "Укртелеком" відновив міжміський зв'язок для абонентів Дніпра і Дніпропетровської області, а також доступ в Інтернет для абонентів на частини підконтрольних Україні територій Донецької області.

Як наголошується в повідомленні прес-служби Укртелекому, зараз тривають ремонтні роботи для відновлення роботи Інтернету в таких містах Донецької області, як Мар'їнка, Новоселівка, Вугледар і їхніх районів. Кабелі, що забезпечують зв'язок у цих містах, були пошкоджені сьогодні вранці.

Реклама:

Як, повідомлялося, невідомі в ніч на 11 травня пошкодили магістральні канали Укртелекому, внаслідок чого в першій половині дня був відсутній міжміський зв'язок для абонентів Дніпра і Дніпропетровської області, а також відсутній доступу в Інтернет для абонентів на підконтрольних Україні територіях Донецької області, в зокрема в Маріуполі та Краматорську.

ПАТ "Укртелеком" - найбільший оператор фіксованого зв'язку в Україні. Є єдиним засновником та учасником ТОВ "ТриМоб" - мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

З 2013 року мажоритарним акціонером ПАТ "Укртелеком" є група "СКМ".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: