Ахметова допитали у справі "плівок Онищенка"

Понеділок, 20 лютого 2017, 19:49

Олігарха Ріната Ахметова допитали у НАБУ в рамках справи про так звані "плівки Онищенка".

Про це Українській правді повідомили у прес-службі НАБУ.

"Був сьогодні на допиті в першій половині дня. В рамках розслідування за фактом плівок Онищенка", - сказали в прес-службі НАБУ.

Як відомо, народний депутат Олександр Онищенко не надав слідству фактичної інформації щодо, як він заявляє, корупції президента України.

У свою чергу Онищенко у коментарі УП заявив: "А хтось контактував зі мною? Були мої американські адвокати в НАБУ минулого тижня. Жодних пропозицій від них не надходило. Для них краще все зам'яти все, що стосується корупції Порошенка".

Нардеп Онищенко підозрюється в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажі природного газу в рамках договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.

Реклама:

У липні 2016-го Онищенко виїхав з України після того, як Верховна Рада дала згоду на притягнення його до відповідальності, затримання і арешт.

Онищенка оголосили у національний розшук. Він заявив, що не визнає своєї провини та збирається судитися в Лондоні.

Онищенко заявив, що у нього є компромат на Порошенка, і він нібито передав його США. У ЗМІ Онищенко опублікував записи, як він стверджує, з нардепом Олесем Довгим і Миколою Мартиненком.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!