"Укргазвидобування" розпочало випуск бензину стандарту Євро 5

П'ятниця, 2 вересня 2016, 18:03

У ході виконання проектів з модернізації, в плановому режимі Шебелинський ВПГКН розпочав виробництво бензину А 95, що відповідає європейському стандарту екологічності Євро 5.

Про це повідомляє прес-служба "Укргазвидобування".

Як наголошується, перша партія бензину А-95 стандарту Євро 5 виробництва Шебелинського ВПГКН буде запропонована до продажу на найближчі торги, що відбудуться 6 вересня на електронному майданчику ТБ "Українська енергетична біржа".

За словами директора з комерційних питань "Укргазвидобування" Сергія Федоренка, перехід на випуск продукції, яка відповідає сучасним стандартам якості - це знакова подія для української нафтопереробки.

Реклама:

"Минулого року розмови про початок випуску бензинів стандарту Євро 4 мали скептичне забарвлення, проте сьогодні ми маємо справу із новим стереотипом Шебелинського ВПГКН і, звісно, - це якість продукції, що відповідає Євро 5", - сказав він.

"До кінця поточного року модернізація технологічного процесу дозволить привести якісні показники усієї продукції до високих екологічних стандартів", - додав Федоренко.

Як зазначається, у найближчих планах компанії - повний перехід на випуск дизпалива стандарту Євро 4 та та випуск бензину А-92 стандарту Євро 5.

Нагадаємо, у квітні цього року ПАТ "Укргазвидобування" розпочало виробництво бензинів стандарту Євро 4 та декларувало перехід на стандарт Євро 5 до кінця поточного року.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: