Ферми Ахметова потрапили під обстріл: збитки обчислюються мільйонами

П'ятниця, 19 серпня 2016, 16:01

Території двох ферм, що входять в холдинг Harveast Ріната Ахметова і Вадима Новінського, були обстріляні в ніч на 15 і 16 серпня 2016 року.

Про це йдеться в повідомленні HarvEast на сторінці в Facebook.

"У ніч на 15 серпня і 16 серпня територія ферм в селі Чермалик та селі Новоселівка були обстріляні. Людських жертв немає", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, знищена сільськогосподарська техніка, пошкоджені будівлі, вбито безліч великої рогатої худоби, пошкоджено лінію електроживлення.

Реклама:

"Сума збитку обчислюється в мільйонах гривень. Поставлено під загрозу можливість функціонування цих виробничих об'єктів. Компанія робить все можливе, щоб уникнути жертв і подальшої втрати майна", - повідомляє прес-служба.

HarvEast Holding - сільськогосподарський холдинг, володіє й управляє активами в Донецькій області та АР Крим. Основні напрямки діяльності: рослинництво (вирощування пшениці, соняшнику, ячменю, багаторічних трав, кукурудзи) і молочне тваринництво.

Холдинг HarvEast створений 10 березня 2011 року на базі сільськогосподарських активів ПАТ ММК ім. Ілліча. Загальний банк оброблюваної землі становить 197 тис га, поголів'я великої рогатої худоби - 17,5 тисячі голів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: